Forening Frederiksberg

Forening Frederiksberg
L. I. Brandes Alle 9-11

Istandsættelse af tre bagtrapper.

De fleste foreninger vælger at renovere facade eller hovedtrappe. I denne forening på Frederiksberg er turen kommet til tre gamle og stærkt nedslidte bagtrapper.

Før

Efter

Væggene bliver 100 % renoveret. Løst puds bankes ned og der foretages gennemgribende murreperationer.

Væggene bliver sandspartlet tre gange inden der grundmales. Glasfilt opsættes, og der males med vævfylder inden der slutteligt males to gange med vaskbar maling. Mellem alle behandlingerne foretages slibning så den færdige overflade fremstår glat og jævn.

Vi har strøget tre forskellige farveprøver op, forskellige steder i opgangen. På den måde kan farverne vurderes med forskelligt lysindfald og på forskellige tidspunkter på døgnet. I samarbejde med ejerne vælges den endelige farve med respekt for hvordan farverne reelt vil blive opfattet og kommer til at se ud når arbejdet er færdigt.

Væggene er færdigmalet med en slidstærk vandfast malingstype som er nem at renholde. Håndfanget er færdigmalet med en helblank emalje således rengøring er nem og berøring behagelig.

Alt træværk bliver inden malerbehandling renoveret af snedker således alt fremstår som det skal.

Der er, på de ca. 20 mest trafikerede trin, ilagt nye slidlag. De meget slidte og udhulede trin er fræset væk og ny douglasfyr er ilagt og nøje tilpasset.

Gamle lister er blevet udskiftet med nye i egetræ. Hele trappen er blevet slebet i bund og de nye trin er meget fint blevet indfarvet og hele trappen er blevet lakeret tre gange med meget stærk lak som bruges i sportshaller.

Resultatet taler for sig selv.